Met onze grote pan reizen we stad en land af. Afgelopen weekend dus naar Friesland, Oudega wel te verstaan en om precies te zijn de camping de Baershoeke.  Zo kom je dus nog eens ergens, maar deze plek was echt bijna te mooi om waar te zijn. De ambiance bestond uit prachtig weer, een mooi grasveld glooiend naar de waterkant met het strandje, zeilboten op het meer en een kerkje op de achtergrond…tja, mooier kan haast niet! (en niet te vergeten zeer gastvrije campingeigenaren)
CuliBuzz mocht er een verjaardag voor 40 gasten cateren. Aangezien de jarige in het resdtaurant altijd twee voorgerechten bestelt hebben we voor een lopend diner met enkel kleine hapjes gekozen.
De gasten hebben genoten van gravad lax met zilte komkommersalade, garnalencocktail met mango en limoensaus, kipsaltimbocca’s, pesce con olive e caperi, pollo al limone, pasta met spinazie, knoflook en pijnboompitten en nog veel meer. Alles ter plekke klaargemaakt met verse ingrediënten.
Voor een sfeer impressie een paar foto’s :

 

 

 

 

Ik heb genoten van de sfeer, de locatie, de mensen en de complimenten 🙂
De reactie van de opdrachtgever een dag later:
“Ha die Rob, wat een feest! Iedereen was erg enthousiast over je kookkunsten! We zitten nu nog na te genieten. Nogmaals dank!”
Kijk, daar doen we het voor !
Heb je binnenkort ook iets te vieren. Neem even contact op en we kijken hoe we jouw feest nog bijzonderder kunnen maken!
Mooie locatie, mooi weer en lekker eten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.