Ben je op zoek naar een cateraar voor een originele bedrijfslunch? Dan ben je bij Culibuzz aan het juiste adres. Catering met een twist. Dat is waar bij voor staan.

 

We werken het liefst met verse seizoensproducten

BedrijfslunchWe werken het liefst met verse en biologische seizoensproducten en scharrelvlees. Hiermee zorgen wij voor heerlijke gerechten die net even anders zijn. De eetbeleving. Dat is wat wij belangrijk vinden. En daarmee verrassen wij je graag.

 

Verschillende buffetten met voor ieder wat wils

Voor een bedrijfslunch heb je dan ook verschillende mogelijkheden. Zo kun je een menu samen (laten) stellen maar kun je ook kiezen voor een buffet. De meeste buffetten zijn vanaf 20 personen maar ook voor kleinere groepen is er veel mogelijk. Op de website kun je de prijzen zien en de inhoud van de buffetten. Natuurlijk is er in overleg ook veel mogelijk qua samenstelling. Laat het ons gerust even weten als je andere wensen hebt.

 

Buffetten uit alle windstreken

Je kunt bij ons terecht voor verschillende buffetten:

  • Hollands buffet
  • Italiaans buffet
  • Thais buffet
  • Oosters buffet
  • Spaans tapas buffet

 

Uw lunch op een verrassende locatie?

Wil je ook een bijzondere bedrijfslunch? Neem dan contact met ons op. We houden wel van een verrassende locatie dus wil je de lunch plaats laten vinden in de werkplaats? Geen enkel probleem! We overleggen graag even met je over de verschillende mogelijkheden. Heb je met een kleine groep collega’s? Dan kun je in plaats van een bedrijfslunch ook kiezen voor een kookworkshop!