CuliBuzz is gespecialiseerd in catering voor Amersfoort en omgeving. Eerlijke catering met een bijzondere twist.

Catering AmersfoortWij zijn gespecialiseerd in:

  • Persoonlijke catering
  • Particuliere eetbeleving
  • Bedrijfslunches en diners
  • In- en outdoor cooking
  • Wijn-spijs events
  • Co-cooking (kookworkshops)

 

 

Buffetten afgestemd op jouw wensen en voorkeuren

Op het gebied van catering in Amersfoort is er veel mogelijk. Zo kun je kiezen uit verschillende heerlijke buffetten. Maar we horen ook graag jouw wensen zodat we een buffet samen kunnen stellen dat helemaal is afgestemd op jouw wensen en die van je gasten. Op de website vind je voorbeelden van de verschillende buffetten. Deze geven je een idee van de mogelijkheden.

 

Jouw eigen kok op locatie bereidt ter plekke de lekkerste gerechten voor je gasten

Naast een buffet is het ook mogelijk om CuliBuzz live voor je te laten koken! Je eigen kok op jouw feest of evenement die ter plekke de lekkerste gerechten voor jou en je gasten bereid. Het menu wordt samengesteld op basis van jouw wensen voorkeuren. Wanneer je kiest voor catering in Amersfoort van CuliBuzz verzorgen wij niet alleen het eten maar ook voor de drankjes. Zo kunnen wij voor elke gang een wijnsuggestie doen.

 

Door heel Nederland

CuliBuzz verzorgt niet alleen de catering Amersfoort en omstreken maar voor jou reizen wij het hele land door. En soms zelfs daarbuiten. Al onze gerechten kenmerken zich door veel smaak, verse ingrediënten en met heel veel liefde en passie bereidt. We werken zoveel mogelijk met biologische en verantwoorde seizoensproducten en met biologisch- of scharrelvlees.

Wil je meer informatie of wil je een beroep op ons doen voor de locatie catering van jouw feest of diner? Neem dan gerust contact met ons op.