Catering feestDe catering van jouw feest of happening kan je laten verzorgen door CuliBuzz. Of je nu een bruiloft, personeelsfeest of jubileum geeft, wij zorgen voor een heerlijke catering met onze eigen speciale twist.

 

Maximaal 75 personen

Voor de catering van een feest hanteren wij een maximum van ongeveer 75 personen. Omdat we alleen dan trouw kunnen blijven aan onze uitgangspunten. Verrassend, persoonlijk en kwaliteit. Daar staan we voor.

 

Alles is mogelijk!

Voor de catering van jouw feest kunnen we van alles verzorgen. Van borrelhapjes tot buffetten of een compleet verzorgd menu. Het ook mogelijk dat we ter plekke op jouw feest komen koken. Deze vorm van live cooking maakt de catering voor jouw feest weer net even anders. Het voegt sfeer en gezelligheid toe. Ook is het mogelijk om andere gerechtjes te maken. En heeft jouw locatie geen keuken? Geen probleem! Deze kunnen wij ter plekke installeren of we komen met een barbecue of een grote pan van maar liefst 1,5 meter doorsnede!

 

Vers, smaakvol en net even anders

Verse, smaakvolle producten. Net even anders. Op de website kun je een aantal van onze gerechten vinden om je een idee te geven. Maar we stellen met veel liefde en passie een menu of buffet samen op basis van jouw wensen en voorkeuren. Natuurlijk houden we daarbij ook rekening met eventuele dieetwensen en allergieën.

 

Complete organisatie

Wil je voor jouw feest alles uit handen geven? Wij nemen graag de gehele of gedeeltelijke organisatie van je over. We regelen dan niet alleen het eten en drinken maar ook de locatie, aankleding, personeels, muziek en eventuele optredens. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op. We denken graag met je mee!

We verzorgen niet alleen de catering in Amersfoort maar door heel Nederland!