Beste wijn-spijs-beleven deelnemer,
Over twee weken is het alweer 11 april en tijd voor de lente-editie van de workshop.Wij vinden het erg leuk dat je meedoet en kijken uit naar een lekkere, gezellige en leerzame avond.
Locatie:
Omdat mon-chouette aan het verbouwen is zijn we uitgeweken naar een andere locatie.
We gaan nu naar de bosschuur in Austerlitz, waar we gebruik gaan maken van de keuken van Better Future.
Woudenbergseweg 41
3711 AA Austerlitz.
Dit pand ligt in het bos en is wat moeilijk te vinden.
Je gaat tegenover het beauforthuis (woudenbergseweg 70) het bos is, vervolgens ga je 2 keer links.
Voor de zekerheid heb ik ook nog een foto van het pand bijgesloten, zodat je het zou kunnen herkennen.

De avond start om 19.00 uur.
We hebben de volgende indeling in gedachten:
19.00 ontvangst, introductie en uitleg van de avond en van het “belevenis aspect”
19.30 Start kookworkshop
21.00 Proeven van de gerechten in combinatie met de geselecteerde wijnen.
Thema:Het thema is LENTE.
Dit betekent dat we onder andere zullen gaan werken met mooie groene voorjaarsgroenten (asperges?), jong vlees (lam?) en gezellige gerechten zullen maken met mooie kleuren en smaken.
Dat alles met de mooiste wijnen gecombineerd.
Wat we exact gaan maken zullen we op de avond zelf uitleggen.
Mocht je een speciaal dieet volgen waardoor je niet alles kunt/mag eten laat dat dan snel horen en dan zullen we bekijken of en hoe we daar rekening mee kunnen houden.
Facturering:
We willen je vragen om de kosten (€ 60,= per persoon) over te maken naar de rekening van CuliBuzz, bankrekening: 1525.47.657 ovv wijn-spijs 11 april, of op de avond het geld mee te nemen.
Op dit moment zijn er nog een paar plekken beschikbaar, dus mocht je nog iemand (extra) willen meenemen geef dat dan snel door of stuur ze deze link met een uitnodigend mailtje erbij.

Met smakelijke groet,

Rob Twigt
06-11.362.862
website : www.culibuzz.nl
twitter : @CuliBuzz
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!