
De avond start om 19.00 uur. We hebben de volgende indeling in gedachten: 19.00 ontvangst, introductie en uitleg van de avond en van het “belevenis aspect” 19.30 Start kookworkshop 21.00 Proeven van de gerechten in combinatie met de geselecteerde wijnen. Thema:Het thema is LENTE. Dit betekent dat we onder andere zullen gaan werken met mooie groene voorjaarsgroenten (asperges?), jong vlees (lam?) en gezellige gerechten zullen maken met mooie kleuren en smaken. Dat alles met de mooiste wijnen gecombineerd. Wat we exact gaan maken zullen we op de avond zelf uitleggen.
Mocht je een speciaal dieet volgen waardoor je niet alles kunt/mag eten laat dat dan snel horen en dan zullen we bekijken of en hoe we daar rekening mee kunnen houden. Facturering: We willen je vragen om de kosten (€ 60,= per persoon) over te maken naar de rekening van CuliBuzz, bankrekening: 1525.47.657 ovv wijn-spijs 11 april, of op de avond het geld mee te nemen. Op dit moment zijn er nog een paar plekken beschikbaar, dus mocht je nog iemand (extra) willen meenemen geef dat dan snel door of stuur ze deze link met een uitnodigend mailtje erbij.
Met smakelijke groet,
Rob Twigt 06-11.362.862 website : www.culibuzz.nl twitter : @CuliBuzzSchrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!