CuliBuzz is altijd op zoek naar mooie, bijzondere een leuke locaties om zakelijke momenten te combineren met lekker en verrassend eten. Om je een beetje te inspireren vind je hier een paar voorbeelden waar CuliBuzz mee samenwerkt. En daarmee aantal voorbeelden van mogelijkheden die CuliBuzz voor je kan regelen om jouw vergadering, bijeenkomst, teambuildingsdag of een personeelsfeestje een extra twist te geven.

CuliBuzz en de Inspiratieboot

Deze toplocatie in Amersfoort kan CuliBuzz voor je regelen voor vergaderingen, bedrijfsuitje, bruiloften of grootse feesten. Meestal gaan we varen, maar ook stilliggend is de Inspiratieboot een uitstekende plek voor uw vergadering om net dat extra te geven. CuliBuzz serveert of kookt aan boord. Of de boot vaart naar een mooie plek waar CuliBuzz een gezellige plek heeft ingericht om culinair te genieten! Een prachtige mogelijkheid om een zakelijk moment te combineren met gezelligheid en natuur.

Geschikt voor: vergaderen, lunch, borrelen, feest, teambuiding, varen.

CuliBuzz en Kookstudio de Riet

Als CuliBuzz het over kookstudio de Riet heeft hoor je altijd de woorden: Kijken, Ruiken, Proeven, Duurzaam. Deze kookstudio in Leusden is onderdeel van een biologische boerderij die verantwoord met het milieu omgaat en waar je geniet van de omgeving. Ook is Eemlook, met 600 knoflooksoorten, op hun terrein gevestigd. Er is een geweldige keuken (voorheen van Jan des Bouvries) waar je geweldige kookworkshops kunt krijgen van CuliBuzz. Maar ook vergaderen is een genot met hapjes of een buffet van CuliBuzz.

Geschikt voor: vergaderen, lunch, diner, feest, kookworkshop

CuliBuzz en Het GastHuys

Omgeven door een authentiek middeleeuws gewelf, dat is geaccentueerd door een eigentijdse interieur architectuur, worden vergaderingen, trainingen, (zakelijke) bijeenkomsten, besloten diners of lunches voor gezelschappen tot circa 20 gasten of deelnemers een bijzondere en unieke ervaring. Door de aanwezigheid van een goede keuken kan CuliBuzz je verassen met een geweldig diner of met lekkere hapjes om de bijeenkomst extra bijzonder te maken.

Geschikt voor: vergaderen, lunch, diner.

CuliBuzz en de Natuur

Ben je voor jouw team of gezelschap meer op zoek naar een “down to earth” ervaring? Dan kan CuliBuzz bijvoorbeeld jouw wandeling of survival op elke denkbare buitenlocatie afsluiten met een super lekkere en verantwoorde lunch of diner in de buitenlucht. Stel je maar eens voor….een drie gangen maaltijd in de Soesterduinen of in de treek. Lekker toch?!

Geschikt voor: vergaderen, teambuilding, kookworkshop

 

 

 

CuliBuzz en de Nieuwe Erven

De Nieuwe Erven is een stadsboerderij in Amersfoort Zuid. De boerderij is onlangs gerenoveerd en voor sloop behouden. De Nieuwe erven beschikken over een professionele keuken en een heuse steenoven om pizza’s in te bakken.

De sfeer is ongedwongen en vrijwel alles is mogelijk. De verschillende ruimtes bieden plek aan groepen van 10 tot 120 personen.

Geschikt voor : kookworkshops, vergaderingen, bijeenkomsten, feesten, pop-up restaurant, etc…