Dit weekend de laatste aanmeldingen voor de wijn-spijs-beleven workshop binnengekregen.

Met deze aanmeldingen zijn de laatste plekken voor de editie van 2 november vergeven en zitten we helemaal vol. Geweldig leuk!!. Nu natuurlijk de goede recepten en wijnen bij elkaar zoeken. Ik heb er zin in en ben nu alweer benieuwd naar de (hopelijk leuke) reacties op deze avond.

Wil je de volgende keer ook meedoen? Let dan op ons blog, onze nieuwsbrief en onze tweets. De eerstvolgende wijn-spijs-beleven workshop staat gepland op 25 januari 2012, natuurlijk met als thema WINTER ­čÖé Als je echt niet kunt wachten kun je je nu al aanmelden per e-mail

Wijn-Spijs-Beleven cursus vol ­čÖé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.