Je zou misschien niet zeggen als je het weer de afgelopen tijd bekijkt maar :  De zomer komt er aan!

Dat betekent dat het weer tijd wordt voor de zomer editie van onze “seizoensworkshop” in samenwerking met Henri Bloem Amersfoort.Reden om ons te gaan verdiepen in zomerse wijnen en zonovergoten zomerspijzen!Wat eten we in dit seizoen, en wat drinken we daar het liefste bij?
De wijn-spijs-beleven workshops zijn avonden waarin je een kookworkshop krijgt met ingredienten uit het seizoen, een wijn-spijs proeverij met bij elk gerecht 2 verschillende klasse wijnen om te ervaren wat

het beste bij jouw smaak past en er is elke keer een belevingselement dat elke keer een verrassing blijft. (ter illustratie: bij de lente editie hebben we de hele avond laten vastleggen door een professionele fotograaf , Ruud van der Graaf )

Op woensdagavond 6 juni leer je dit allemaal, bereid je zelf de mooiste zomergerechtjes en proef je vele verschillende en verrassende wijnen.
Aanmelden voor deze avond kan door een mail te sturen naar wijnspijs@culibuzz.nl. Wees er snel bij want de cursus is snel vol!De kosten voor deze avond zijn €60,- per persoon inclusief eten, wijnen, recepten en professionele begeleiding.De avond start om 19.00 uur en zal rond 22.30 uur worden afgesloten.Locatie: dat blijft nog een verrassing! (in ieder geval Amersfoort of directe omgeving)
de “wijn-spijs-beleven” workshop deze zomer: 6 juni !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.