Jazeker CuliBuzz gaat internationaal!
We geven een week kookworkshop in de agriturismo “Il Bergamotte” en jij kunt meedoen!.
We zullen daar elke dag voor de gasten en onszelf een overheerlijke maaltijd in mediterrane sferen bereiden met voornamelijk regionale producten.

Zonnige Cursusweek in Calabrië 12 -19 oktober
schilderen, mediterraan koken of fotograferen.
We nemen je mee naar het uiterste zuiden van Italië, naar Amendolea, aan de rand van het natuurpark de Aspromonte, we zijn te gast in de Agritourismo “Il Bergamotto” , een oude boerderij met prachtig uitzicht over het landgoed, de vallei en de Ionische Zee. Het geheel ademt natuurlijke eenvoud uit.
We zitten dan ook midden in  een bergamotten boomgaard, de vrucht die alleen op dit Calabrese stukje aarde groeit en bekend staat om haar rustgevende werking.
De eigenaar Ugo is dan ook de rust zelve en staat garant voor een gastvrij en superverzorgde week.
Alles wat op tafel komt: olie, wijn, groenten, kaas, vlees, fruit wordt door de agriturismo geproduceerd, vers van de pers en op Calabrese wijze.

De cursus:
Stel je voor…er staat een groep schilders in de tuin, de kookcursisten zijn in de weer met pannen en potten in hun eigen domein: een pas gerestaureerde  keuken op het  terrein. De fotografen zijn naar de vallei gelopen voor hun foto opdracht. Bij de lunch komt iedereen samen om te genieten van de kookkunsten. Daarna kies je of je wilt: uitbuiken, mee op een excursie of een duik in de zee.   Genieten van een gevarieerd namiddagprogramma. Er worden foto’s bewerkt, kokers gaan op zoek naar de juiste ingrediënten, schilders kunnen hun doek nog niet loslaten, anderen zitten in de schaduw met een boek.
Ons motto: Niets moet en alles kan!

Hoe flexibel het programma ook is, in de workshops word je wel degelijk begeleid door vakbekwame en ambitieuze Nederlandse docenten:
Rob Twigt /CuliBuzz – Mediterraan koken
Lotje van der Bie – Fotografie  (digitale camera + laptop meenemen)
Gos Krijger – Schilderen (alle materialen aanwezig, je hoeft niets mee te slepen)
En dat alles voor de prijs van € 575 (VP, excl. vlucht)
Kijk ook even op  www.calabriamagna.com
Wil je iets meer weten neem dan snel contact op met ons of met Gos & Gerard op info@calabriamagna.com of met ons op koken-in-italie@culibuzz.nl

CuliBuzz kookworkshop in Italie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.