Dit jaar is italië mijn vakantie bestemming. Natuurlijk mede vanwege de heerlijke keuken! tijdens onze eerste serieuze stop zijn we beland in bologna. De stad waar de bekende bolognese vandaan komt. Het leuke is dat dit een studentenstad is en er dus vele plekjes zijn war je goedkoop en echt italiaans kunt eten. Na wat zoeken en vragen zijn we iets buiten het centrum in een pizzeria terecht gekomen waar de pizza s “thin & huge” zouden zijn. Wat bleek…de tent zit overvol en we hebben ruim een half uur gewacht, maar het was de moeite waard! We hebben geboren van twee gigantische pizza s, 4 grote bieren en twee koffie en waren uiteindelijk maar 36 euro kwijt…ook daarom hou ik van italië!

image

Op vakantie in italië

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.