Deze zomer gaat CuliBuzz weer op buitenland avontuur. Dit keer is het het zuidelijkste puntje in de teen van Italie geworden: Calabrië. Of eigenlijk Amendolea, een klein dorpje waar “Il Bergamotte” zich bevindt. Een paradijselijk gelegen agriturismo met fantastisch uitzicht op de Ionische zee en de bergen van de Aspromonte. Een plek die inspireert en rust geeft en waar alle goede dingen van het Italiaanse leven samen komen.

Tijdens de creatieve week kan je lekker zuid Italiaans (leren) koken maar ook kiezen voor een week schilderen of een cursus fotografie. Alle begeleiders zijn Nederlands, dus dat is lekker makkelijk.

Als “koker” ga je elke morgen aan de slag om voor de hele groep een uitgebreide lunch te maken met lokale producten uit het seizoen. ‘s Middags ben je vrij om je eigen tijd in te delen maar we zullen wel een programma aanbieden zoals een bezoek aan een kaasmakerij of gezellig inkopen doen bij de lokale winkels of op typisch Italiaanse marktjes.

Recepten worden dagelijks verwerkt en met foto’s gebundeld. Dit krijg je mee naar huis.

Wil je meedoen?

Meer informatie kun je HIER vinden.

 

(Kook)Workshops in Calabrië (26 april – 3 mei)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.