Ken je dat?

Zorgen dat je op tijd uit je werk kunt, kinderen ophalen, nog even boodschappen doen, snel koken en eigenlijk te gehaast aan tafel aanschuiven om lekker te genieten.

Het kan ook anders:

De “lekkere dagen” van CuliBuzz

Wat is het eigenlijke idee achter de “lekkere dagen” van CuliBuzz?

Lekker: omdat er voor je gekookt wordt

Lekker: omdat je elke dinsdag en/of donderdag een 2-gangen maaltijd geleverd krijgt

Lekker: omdat je telkens verrast zult worden door de ingrediënten en de combinaties

Lekker: omdat je alleen maar de borden op tafel hoeft te zetten

Lekker: omdat je geen boodschappen hoeft te doen

Lekker: omdat je er week in week uit op kunt rekenen

De “lekkere dagen” zijn vooral bedoeld voor mensen / gezinnen / buren / vrienden die de tijd willen nemen om gezellig aan tafel te zitten, een goede maaltijd op prijs stellen maar door de drukke agenda niet altijd toekomen aan het koken van weer iets leuks en nieuws. Dat doet CuliBuzz dus voor jou!

Hoe werkt het?

Je neemt per tien weken een abonnement op een “lekkere dag” van CuliBuzz. Tien weken lang komt CuliBuzz dan elke dinsdag en/of donderdag op het afgesproken tijdstip bij je aan de deur met een heerlijke 2 gangen maaltijd (een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht). Als je een keer niet kunt dan meld je dat gewoon even en schuift het abonnement een weekje door. De prijsstelling voor dit abonnement is (per lekkere dag) € 10,= per volwassene (vanaf 13 jaar) € 7,50 per kind (9 t/m 12 jaar)€ 5,= per kind (4 t/m 8 jaar).

De maaltijden worden warm afgeleverd in mooie schalen die je zó op tafel kunt zetten. Eventueel zul je zelf de eenvoudige laatste hand aan de maaltijd moeten leggen, bijvoorbeeld de dressing over de salade. De volgende week geef je de schalen van de vorige week weer mee.

Check hier de kennismakingsaanbieding!