CuliBuzz Voorbeeldmenu’s najaar
Onderstaande menu’s zijn echt voorbeeld menu’s, neem ze als een suggestie van CuliBuzz. Het uiteindelijke menu passen we aan op jouw voorkeuren en is uiteraard ook afhankelijk van de verkrijgbaarheid van de verse ingrediënten. Heb je een favoriete ingrediënt? Daag ons uit om er iets nieuws mee te doen. Wil je liever verrast worden? Geef ons de vrije hand!3 gangen menu vis
Vooraf: Geflambeerde coquilles met pastisdressing of Gebakken wonton met krab-garnalen vulling met een saus van gefermenteerde knoflook Hoofd: Gevulde zalmforel in zoutkorst met puree van knolselderij of Sesam-sinaasappelgarnalen met eiernoodles Dessert: Citroenschuimtaartje of Tompouce van eigengemaakte kletskoppen, citroensorbetijs en gekonfijte sinaasappelschil3 gangen menu vlees
Vooraf: Salade Pigeon of Gebakken geitenkaas met honing op de wijze van de franse bistro Hoofd: Zacht gegaarde lende met knoflook en majoraan Of Lamsschouder met tijm, harissadressing en salade Na: Peren-cranberryplaatkoek of Yoghurt-citroencake met dronken pruimen Ben je meer gecharmeerd van een vegetarisch menu?Wij stellen het graag voor je samen! Richtprijzen (minimaal 8 personen): 3 gangen menu : € 55,00 per persoon, excl. drank 4 gangen menu: € 65,00 per persoon, excl. drank