CuliBuzz Voorbeeldmenu’s najaar

Onderstaande menu’s zijn echt voorbeeld menu’s, neem ze als een suggestie van CuliBuzz.
Het uiteindelijke menu passen we aan op jouw voorkeuren en is uiteraard ook afhankelijk van de verkrijgbaarheid van de verse ingrediënten.
Heb je een favoriete ingrediënt? Daag ons uit om er iets nieuws mee te doen.
Wil je liever verrast worden? Geef ons de vrije hand!

3 gangen menu vis

Vooraf:
Geflambeerde coquilles met pastisdressing
of
Gebakken wonton met krab-garnalen vulling met een saus van gefermenteerde knoflook
Hoofd:
Gevulde zalmforel in zoutkorst met puree van knolselderij
of
Sesam-sinaasappelgarnalen met eiernoodles
Dessert:
Citroenschuimtaartje
of
Tompouce van eigengemaakte kletskoppen, citroensorbetijs en gekonfijte sinaasappelschil

 

3 gangen menu vlees

Vooraf:
Salade Pigeon
of
Gebakken geitenkaas met honing op de wijze van de franse bistro
Hoofd:
Zacht gegaarde lende met knoflook en majoraan
Of
Lamsschouder met tijm, harissadressing en salade
Na:
Peren-cranberryplaatkoek
of
Yoghurt-citroencake met dronken pruimen
Ben je meer gecharmeerd van een vegetarisch menu?Wij stellen het graag voor je samen!
Richtprijzen:
3 gangen menu : € 37,50 per persoon, excl. drank
4 gangen menu: € 42,50 per persoon, excl. drank