CuliBuzz is dol op locatie catering. Lekker eten in een verrassende omgeving.

 

Verrassende locaties

Wij koken graag op locaties die anders dan anders zijn. In een fabriekshal, naast een rivier, op een boot of onder een brug? Niets is ons te gek. Zo hebben wij diners verzorgd in de Soesterduinen, aan het strand, feestjes in een boerderij en kookworkshops bij bedrijven.

Ga jij trouwen op een bijzondere locatie? Wil je een activiteit combineren met een heerlijk diner? Wat de locatie ook is, voor de catering kun je terecht bij Culibuzz. Want ook op locatie zorgen wij voor heerlijke gerechten vol smaak en bereid met verse ingredi├źnten. We gebruiken zoveel mogelijk biologische seizoens- en streekproducten en biologisch of scharrelvlees.

Locatie catering

Geen eigen locatie?

CuliBuzz werkt ook samen met bijzondere en verrassende locaties. Deze locaties zijn bijvoorbeeld:

  • Kookstudio De Riet
  • De Inspiratieboot
  • Cultuurpodium Kosmik
  • Het Gasthuys
  • In jouw tuin?

Locatie catering

Catering voor bedrijven

Locatie catering voor bedrijven behoort ook tot de mogelijkheden. Een bedrijfslunch, compleet diner, feest of kookworkshop bij jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee om een culinaire invulling te geven aan jouw feest. Natuurlijk met ons eigen bekende twist.

 

Een complete dag

We kunnen ook een complete dag voor jou en je gasten organiseren. Dit doen we in samenwerking met verschillende grote en kleine evenementenbureaus om zo een dag op maat te kunnen maken die helemaal voldoet aan jouw wensen.