Een eetbeleving als activiteit? Dat kan bij Culibuzz! Je kunt bij ons een kookworkshop in Amersfoort volgen. Wij verzorgen het voorwerk en houden de regie maar jij gaat samen met je gasten zelf aan de slag om een heerlijke maaltijd te creëren.

Kookworkshop Amersfoort

Leuk om samen te doen

Uit eten gaan is altijd leuk en gezellig. Maar samen iets doen is nog veel leuker. Door samen te werken en samen te koken creëer je iets. Je doet het echt samen. Dit is niet alleen heel gezellig maar het zorgt ook voor een onderlinge band. Een kookworkshop in Amersfoort is dus ook heel geschikt om samen met je collega’s te doen. Bijvoorbeeld in het kader van een teambuilding activiteit. Natuurlijk ben je ook samen met vrienden, familie of buren of wie dan ook van harte welkom.

 

Het menu is afhankelijk van jullie wensen

Vooraf bespreken we het menu wat jullie gaan maken. Dit stellen we samen op basis van jullie wensen, de moeilijkheidsgraad van de bereiding en eventuele diëten en allergieën. En natuurlijk is hierbij het aantal deelnemers en het budget belangrijk.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een kookworkshop in Amersfoort? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons telefonisch of via email bereiken. Of laat je gegevens achter in ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je kunt ook bij Culibuzz terecht voor andere activiteiten zoals private dining, of catering op locatie.