CuliBuzz Voorbeeldmenu’s voorjaar
3 gangen menu vis
Vooraf: Knapperig gebakken zalm met lentegroenten of Forelsalade met munt en koriander Hoofd: Gegrilde tonijnspiezen met courgette-munt salade of Kabeljauwhaasjes uit de oven Dessert: Flan met in oranjebloesem gemarineerd citrusfruit of Cranberry hangop met grapefruitcompote3 gangen menu vlees
Vooraf: Salade met avocado, pancetta en pijnboompitten of Aziatische gehaktkoekjes Hoofd: Rundervinken met krokant gebakken groene asperges Of Gevulde kippen met citroen en lentegroenten Na: Tropische fruitsalade met limoensiroop of Merengue met rabarber, room en amandelenBen je meer gecharmeerd van een vegetarisch menu?Wij stellen het graag voor je samen!
Richtprijzen (minimaal 8 personen):
3 gangen menu : € 55,00 per persoon, excl. drank
4 gangen menu: € 65,00 per persoon, excl. drank