Private dining

Je wilt een leuke dag, middag en/of avond met vrienden, familie, klanten, collega’s of andere relaties, maar je hebt geen zin om in de keuken te staan. Dan zet je CuliBuzz in. Wij koken bij jou in de keuken, maken de tafel mooi, serveren lekkere gerechten en laten aan het einde van de avond de keuken weer achter zoals het hoort. Zo heb je altijd alle aandacht voor je gasten.

Locatie catering

Lekker eten wordt nog leuker als je het in een verrassende omgeving doet. In een fabriekshal, op een boot, naast een rivier of onder de brug.

Het kan ons eigenlijk niet gek genoeg! CuliBuzz kookt graag op dergelijke locaties.

Wil je niet alleen eten maar ook een complete dag voor jou en je gasten organiseren dan kan CuliBuzz dat ook voor je regelen. Hiervoor werken we samen met diverse grote en kleine evenementenbureaus zodat we altijd een dag op maat voor je kunnen maken.

.

Co-cooking

Je kunt er ook voor kiezen om van je eetbeleving een activiteit te maken. In dat geval verzorgt CuliBuzz het voorwerk en de regie maar kunnen je gasten en jij de handen uit de mouwen steken en creëer je samen met je gasten een mooie en lekkere maaltijd.

Uitvaartcatering

Tegenwoordig willen steeds meer mensen een afscheid dat persoonlijker is dan de koffie met petit fours of het bekende plakje cake.
Maar een hapje dat doet herinneren aan de overledene, een borrel in het uitvaartcentrum, bij u thuis of  in het café op de hoek.
Juist die plek die overledene en de nabestaanden het beste past.
Uitvaart catering krijgt daarom van ons speciale aandacht. Je wilt namelijk dat alles op de dag van de uitvaart perfect geregeld is. Een mooi leven verdient immers ook een mooi afscheid en wel op de manier die passend is bij de overledene.
Om alles goed af te stemmen werken we samen met diverse uitvaartondernemers, maar uiteraard kunt u ook zelf contact opnemen om over de mogelijkheden te overleggen.
 
Wij zorgen dat u altijd binnen 24 uur een complete en op maat gemaakte prijsopgave heeft.