CuliBuzz Voorbeeldmenu’s winter
3 gangen menu vis
Vooraf: tapa van scheermessen of Sint Jakobsschelpen met groene tabasco mayonaise Hoofd: Zeeuwse paella of Gegrilde witvis met aubergines, asperges en sojaglazuur Dessert: Vanille-roomijs met rozenwater-granaatappel sorbet of Frambozenparfait met amaretto3 gangen menu vlees
Vooraf: Kipsalade met gekruide vijgen en buffelmozzarella of Lamsfiletje met gemarineerde champignons Hoofd: Varkensgebraad met twee soorten vijgen Of Ossenhaas in kruidenkorst met gekonfijte kerstomaatjes Na: Baileys crème brulee of ZomerfruitpavlovaBen je meer gecharmeerd van een vegetarisch menu?Wij stellen het graag voor je samen!
Richtprijzen (minimaal 8 personen): 3 gangen menu : € 55,00 per persoon, excl. drank 4 gangen menu: € 65,00 per persoon, excl. drank