CuliBuzz is altijd op zoek naar mooie, bijzondere een leuke locaties om zakelijke momenten te combineren met lekker en verrassend eten. Om je een beetje te inspireren vind je hier een paar voorbeelden waar CuliBuzz mee samenwerkt. En daarmee aantal voorbeelden van mogelijkheden die CuliBuzz voor je kan regelen om jouw vergadering, bijeenkomst, teambuildingsdag of een personeelsfeestje een extra twist te geven.

CuliBuzz en Kookstudio de Riet

Als CuliBuzz het over kookstudio de Riet heeft hoor je altijd de woorden: Kijken, Ruiken, Proeven, Duurzaam. Deze kookstudio in Leusden is onderdeel van een biologische boerderij die verantwoord met het milieu omgaat en waar je geniet van de omgeving. Ook is Eemlook, met 600 knoflooksoorten, op hun terrein gevestigd. Er is een geweldige keuken (voorheen van Jan des Bouvries) waar je geweldige kookworkshops kunt krijgen van CuliBuzz. Maar ook vergaderen is een genot met hapjes of een buffet van CuliBuzz.

Geschikt voor: vergaderen, lunch, diner, feest, kookworkshop

.

CuliBuzz en Het GastHuys

Omgeven door een authentiek middeleeuws gewelf, dat is geaccentueerd door een eigentijdse interieur architectuur, worden vergaderingen, trainingen, (zakelijke) bijeenkomsten, besloten diners of lunches voor gezelschappen tot circa 20 gasten of deelnemers een bijzondere en unieke ervaring. Door de aanwezigheid van een goede keuken kan CuliBuzz je verassen met een geweldig diner of met lekkere hapjes om de bijeenkomst extra bijzonder te maken.

Geschikt voor: vergaderen, lunch, diner.

CuliBuzz en de Natuur

Ben je voor jouw team of gezelschap meer op zoek naar een “down to earth” ervaring? Dan kan CuliBuzz bijvoorbeeld jouw wandeling of survival op elke denkbare buitenlocatie afsluiten met een super lekkere en verantwoorde lunch of diner in de buitenlucht. Stel je maar eens voor….een drie gangen maaltijd in de Soesterduinen of in de treek. Lekker toch?!

Geschikt voor: vergaderen, teambuilding, kookworkshops.

.

.

.

CuliBuzz en Podium Kosmik

Podium Kosmik is een cultuurpodium/productiehuis gevestigd in een voormalige stadsboerderij in Amersfoort Zuid. De boerderij is onlangs gerenoveerd en voor sloop behouden. Podium Kosmik beschikt over een professionele keuken, een ruime zaal en een gezellige bar.

De sfeer is ongedwongen en vrijwel alles is mogelijk. De verschillende ruimtes bieden plek aan groepen van 10 tot 120 personen.

Geschikt voor : kookworkshops, vergaderingen, bijeenkomsten, feesten, pop-up restaurant, etc…