CuliBuzz Voorbeeldmenu’s najaar
3 gangen menu vis
Vooraf: Geflambeerde coquilles met pastisdressing of Gebakken wonton met krab-garnalen vulling met een saus van gefermenteerde knoflook Hoofd: Gevulde zalmforel in zoutkorst met puree van knolselderij of Sesam-sinaasappelgarnalen met eiernoodles Dessert: Citroenschuimtaartje of Tompouce van eigengemaakte kletskoppen, citroensorbetijs en gekonfijte sinaasappelschil3 gangen menu vlees
Vooraf: Salade Pigeon of Gebakken geitenkaas met honing op de wijze van de franse bistro Hoofd: Zacht gegaarde lende met knoflook en majoraan Of Lamsschouder met tijm, harissadressing en salade Na: Peren-cranberryplaatkoek of Yoghurt-citroencake met dronken pruimen Ben je meer gecharmeerd van een vegetarisch menu?Wij stellen het graag voor je samen! Richtprijzen (minimaal 8 personen): 3 gangen menu : € 55,00 per persoon, excl. drank 4 gangen menu: € 65,00 per persoon, excl. drank