Private dining Ken je dat? Geef je een gezellig etentje voor vrienden of familie en dan sta je zelf de hele tijd in de keuken. Met private dining van Culibuzz kun je zelf genieten van heerlijke gerechten en de gezelligheid van je gasten zonder dat jij je druk hoeft te maken over het koken.

 

Gezellig etentje zonder zorgen

Private dining houdt in dat wij bij jou in de keuken komen koken. We zorgen voor een mooi gedekte tafel, heerlijke gerechten en aan het einde van de avond is je keuken weer helemaal netjes. Een etentje voor je vrienden, familie, klanten, collega’s, buren of wie dan ook. Wij zorgen ervoor dat jij alle aandacht voor je gasten hebt en niet eerst dagen in de keuken hoeft te staan.

 

Het menu stellen we samen met jou op

In overleg met jou stellen we een menu samen. Op de website kun je enkele menu’s vinden als inspiratiebron. Vis, vlees of vegetarisch, het is allemaal mogelijk. Zijn er allergieën of diëten waar we rekening mee moeten houden? Geen probleem. Laat het ons vooral tijdig even weten. Op basis van het menu maken we een offerte op maat. Dit is namelijk ook afhankelijk van de verkrijgbaarheid van de ingrediënten en natuurlijk het aantal gasten.

Wil je meer informatie over private dining? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag jouw wensen en de mogelijkheden van Culibuzz. Je kunt ons telefonisch bereiken op 06 – 11 362 862 of stuur een mailtje naar info@culibuzz.nl