Veel mensen zijn de afgelopen maanden één of meerdere weken naar de sneeuw vertrokken om te genieten van een heerlijke wintersport vakantie. Voordat we ons gaan instellen op de lente willen we op deze avond nog even terugblikken op het mooie winterseizoen.

In Zwitserland,Oostenrijk, Duitsland en Italië kon je de afgelopen maanden niet alleen terecht om op de ski’s te staan. Ook zijn ze in deze landen bekend om hun Apres-Ski! Want een drankje en een hapje na een sportieve dag hoort er natuurlijk wel bij.
Op deze wijn/spijs avond proef je wat deze winterse landen aan wijnen en spijzen te bieden hebben. Je zult verrast staan!

– Proef op deze avond diverse soorten gerechtjes uit één van de bekende wintersportlanden.
– Bijpassende wijnen uit Duitsland, Oostenrijk en Noord-Italië.
– Professionele uitleg van wijnen en spijzen en informatie op papier voor mee naar huis.
– Een meer dan gezellige avond wordt gegarandeerd.

Kosten zijn slechts € 50,= p.p.

We beginnen om 19.30 en verwachten rond 23.00 uur af te ronden.

Bij minimaal 10 aanmeldingen gaat de avond door.

Er is plek voor maximaal 20 personen. Meld je daarom snel aan door een email naar rob@culibuzz.nl of eline@henribloem-amersfoort.nl.

Heb je een wens t.a.v. de invulling van deze of een andere avond. Zoals een bepaald thema waarnaar jouw interesse uitgaat? Mail ons jouw wensen en wij geven je vraag een plekje in het programma van een van de komende unieke avonden!
Ook kun je uw suggesties meedelen of met elkaar discussiëren over wijn en spijs op onze facebook pagina: http://www.facebook.com/WijnSpijsAmersfoort

 

27 maart : Wijn Spijs Après Ski

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.